Privatkund

Privatkund

Vi utför inte bara arbeten åt olika industrier utan även åt dig som privatperson. Hos oss kan du få hjälp med att slipa allt från köksknivar och trädgårdsredskap till olika klingor, hyvelstål och kvarndelar. Det är bara en del av vad vi kan hjälpa dig med. För oss är det lika viktigt att våra privata kunder blir lika nöjda som våra större företag. Därför kan du alltid räkna med en service i toppklass och ett slutresultat av absolut högsta kvalitet. Hör av dig till oss om du har några frågor eller om du vill begära en offert.

Köksknivar och kvarndelar

Det finns ingen anledning att köpa nytt när du kan slipa dina knivar och kvarndelar så de blir som nya.

Trädgårdsredskap och hyvelstål

Redskap, gräsklippare och hyvelstål blir slitna och mindre effektiva. Det gör jobbet mer slitsamt. Anlita oss för att få effektivare redskap igen.

HM/HSS Klingor vedkapklingor

Vi erbjuder även slipning av olika klingor för privatpersoner. Om du är osäker på vilken klinga du har och om det går att slipa hör av dig till oss för mer information.

Kontakta oss

Våra kunder är viktiga för oss. Så om du har några frågor angående våra tjänster, försäljning eller vill få en offert är du varmt välkommen att höra av dig till oss redan idag.